05.07.2024

Mazlum Coğrafyalar Hakkında Farkındalık Oluşturma Programı

Akademi Merkezimiz Eğitim Görevlileri ve kursiyerleri tarafından "Mazlum Coğrafyalar Hakkında Farkındalık Oluşturma Programı" gerçekleştirildi.

Filistin ve Doğu Türkistan'da katledilen masumlar başta olmak üzere, milletimiz ve memleketimizin bekası için mücadele ederken canlarını yitiren aziz şehitlerimizin ruhlarının şad olması, yaralıların şifa bulması, tüm dünya mazlumlarının zalimlerin zulmünden kurtuluşu, Filistin başta olmak üzere tüm İslam beldelerinin huzur ve sükunu için 4 Temmuz Perşembe günü yatsı namazından önce Van İpekyolu İlçe Müftülüğüne bağlı Boyalar Camiinde dua programı icra edildi.

Programda, şehitlerimizin ruhlarının şad edilmesi, yaralıların şifa bulması ve dünya mazlumlarının zalimlerin zulmünden kurtuluşu için ilahiler okunarak dualar edildi, vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği programa Akademi Merkezi Eğitim Görevlileri yanı sıra Hüsn-i Tilavet Kursiyerleri ve Aday Din Görevlileride katılarak Filistin başta olmak üzere tüm İslam beldelerinin huzur ve sükunu için de dua ettiler.

namazından önce